Ejtették Cristiano Ronaldo ellen a nemi erőszak vádját

2022. június 12. – 12:55

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Pénteken elutasították azt a polgári pert, amely szerint Cristiano Ronaldo portugál labdarúgó 2009-ben megerőszakolt egy nőt egy Las Vegas-i hotelszobában.

A bírónő arra hivatkozva ejtette a pert, hogy a vádló Kathryn Mayorga egyik ügyvédje súlyos kötelességszegést követett el azzal, amikor Ronaldo ügyvédeitől kiszivárgott bizalmas dokumentumokat jogellenesen használt fel az ügyben. Így a közleménye szerint Ronaldo és képviselői számára lehetetlenné vált a tisztességes tárgyalás.

„Stovall ismételten lopott, bizalmas dokumentumokat használt fel a tárgyaláson, ez arra utal, hogy rosszhiszeműen járt el”

– közelte a Dorsey bírónő pénteken.

Kathryn Mayorga 66 millió eurós kártérítést követelt Ronaldótól polgári perben, amiért állítása szerint a futballsztár 2009-ben megerőszakolta őt egy Las Vegas-i szállodában. A modell 2010-ben 310 ezer fontot fogadott peren kívül tőle, valamint aláírt egy titoktartási megállapodást is, de később azt állította, kényszerítették erre. A nyomozást a modell indítványára 2018-ban újra elkezdték, akkor azt mondta, a #MeToo-mozgalom miatt szólalt meg ismét. Ronaldo ellen azonban nem emeltek vádat 2019-ben Amerikában, mert a bűnösségét nem tudták igazolni.

(CNN)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!