Leigazolta a Real Madrid a francia fociválogatott egyik legnagyobb tehetségét

2022. június 11. – 16:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ennél nem is indulhatott volna jobban a Real Madridnak a nyári átigazolási időszak. A spanyol fociklub szombat délelőtt bejelentette, hogy megállapodtak a Monacóval Aurélien Tchouaméni átigazolásáról. A 22 éves francia középpályás hat évre szóló szerződést írt alá a Bajnokok Ligája-győztes és spanyol bajnok Real Madriddal.

A klub közleménye szerint a friss igazolást kedden, a kötelező orvosi vizsgálatok után mutatják be.

Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra, sajtóhírek szerint azonban a Real Madrid 80 millió eurót fizet a futballistáért. Ehhez az összeghez még eredményekhez köthető bónuszok is jöhetnek akár 20 millió euró értékben. A Nemzeti Sport Online cikke szerint a Real Madrid története során érte fizette a negyedik legnagyobb összeget. Eden Hazard 115 millió euróért érkezett, Gareth Bale 101 millióért, Cristiano Ronaldo pedig 94 millióért.

Tchouaméni eddig 11 meccset játszott és egy gólt szerzett a világbajnoki címvédő francia válogatottban, amellyel tavaly megnyerte a Nemzetek Ligáját. A fiatal focista iránt a hírek szerint a Liverpool és a Paris Saint-Germain is érdeklődött.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!