A magyar kontrák jelentik eddig a veszélyt

2022. június 11. – 21:13

Másolás

Vágólapra másolva

Hansi Flick öt helyen változtatott a kezdőcsapaton, a magyar válogatottéhoz hasonló 3-4-2-1-es felálláson viszont nem, Marco Rossi a kapuban ismét Gulácsi Péternek, a középpályán ezúttal Schäfer András és Loic Nego helyett Callum Stylesnak és Fiola Attilának szavazott bizalmat. A magyar 3-4-2-1-ből a középpálya defenzív felállása már előrevetítette, hogy Marco Rossi felkészült a dominanciára, labdatartásra, azonnali visszatámadásokra épülő német taktikára és ennek megfelelően is kezdődött a mérkőzés, a vendégek kezdeményezésével.

A 6. perc azonban azonnal változtatott a mérkőzés képén, hiszen az első támadásából vezetést szerzett a magyar válogatott, Nagy Zsolt, a 10. válogatott fellépésen az első gólját ünnepelhette. Hogy ne sokáig örülhessünk a 9. percben már egy olyan támadásból kaptunk gólt, melyre készülni lehetett, melyre az összes ellenfelünk készül, ha ellenünk játszik. Nico Schlotterbeck ívelt a magyar védelmi vonal mögé, Lang Ádám és Willi Orbán nehezebben fordult, Jonas Hofmann találta meg a kettejük között a kapu felé vezető utat és a négy nappal ezelőtti Anglia ellen szerzett találata után újra eredményesnek bizonyult.

Az egyenlítő találat után a vendég csapat továbbra is többet birtokolta a labdát, a veszélyt viszont eddig ezúttal is a magyar kontrák jelentették.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!