Egy nem létező ellenféllel árnyékbokszolt a meccs közben széteső bunyós

2022. június 6. – 21:01

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ijesztő felvételek járják körbe a netet egy magáról nem tudó, dél-afrikai bokszolóról, amint éppen egy nem létező ellenfelet próbál többször is megütni.

Vasárnap az összesen négy profi meccset maga mögött tudó Simiso Buthelezi a dél-afrikai Durbanben címmeccset vívott a Word Boxing Federation könnyűsúlyú Afrika-bajnok övéért, és nem is sokon múlott neki, hogy megszerezze azt.

Az utolsó, tizedik menetben jártak Siphesile Mtungwával, és Buthelezi éppen a kötelek közé pofozta ellenfelét, amely szintén arra utalt, hogy ő van jobb állapotban. De miután felálltak a bokszolók, hamar világossá lett, hogy ez koránt sincs így.

A vezetőbíró megpróbálta újraindítani a küzdelmet, de Buthelezi ahelyett, hogy az ellenfelet követte volna, az ellépő bíró nyomába eredt, majd az egyik sarokban a levegőt kezdte el csépelni. A bíró azonnal tudta, hogy baj van, és leállította a meccset, 17 másodperccel a gongszó előtt. Ha addig kibírta volna Buthelezi, akkor ő nyer, de veszélyes állapota miatt leléptették, így a bajnoki címről is lemondhatott, hiába vezetett addig ő a bíróknál.

Buthelezi a korábban beszedett ütések miatt került rossz állapotba, de egészen eddig a jelenetig nem látták, hogy bajban van.

A bokszolót kórházba szállították, ahol mesterséges kómába helyezték a News24.com szerint. A dél-afrikai lapban idézték edzőjét is, aki azt mondta, hogy a meccs előtt közvetlenül és azon sem mutatta jelét, hogy bármi problémája lenne.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!