Négy magyar is pályán volt a Lipcse-Union Berlin meccsen, Szoboszlaiék kikaptak hazai pályán

2022. április 23. – 19:14

Másolás

Vágólapra másolva

Négy magyar válogatott játékos lépett pályára azon a találkozón, amelyen az Union Berlin 2-1-re nyert az RB Leipzig vendégeként a Bundesliga 31. fordulójának szombati játéknapján, írja az MTI.

A hazaiaknál Gulácsi Péter és Willi Orbán végigjátszotta a mérkőzést, Szoboszlai Dominikot a 75. percben cserélték be, míg a vendégeknél Schäfer András kezdőként 68 percet kapott.

Gól nélküli első félidőt követően a találkozó hazai gólját a 46. percben Yussuf Poulsen szerezte, a berliniek a 86. percben Sven Michel találatával egyenlítettek, majd a 89. percben Kevin Behrens a győzelmet érő gólt is megszerezte. Ez volt a győztes találat:

A mérkőzésen a lipcseiek játszottak némi mezőnyfölényben, de a kapura nagyon kevés veszélyt jelentettek, ellentétben a fővárosi gárdával. Az RB Leipzignek ezzel megszakadt a február eleje óta tartó, 15 meccses veretlenségi sorozata.

Sallai Roland csapata, a Freiburg – amely kedden a Hamburg legyőzésével bejutott a Német Kupa fináléjába – otthon 3-3-as döntetlent játszott a Borussia Mönchengladbach csapatával. A magyar támadó kezdő volt, a 89. percben cserélték le.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!