Görbicz Anita a győri kézisek új klubelnöke

2022. április 5. – 19:18

Görbicz Anita a győri kézisek új klubelnöke
Az új elnök, a 38 éves Görbicz Anita – Fotó: Győri Audi KC

Másolás

Vágólapra másolva

A Győri Audi ETO Kézilabda Club közgyűlést tartott, ahol az egyesület tagja új elnökséget választottak meg. Minderre azért volt szükség, mivel több elnökségi tag is jelezte, hogy a jövőben nem tudják ellátni az elnökségbeli feladataikat. Az új elnökség kedden egyhangúlag a korábbi legendát, Görbicz Anitát kérték fel a vezetésre.

„Óriási megtiszteltetés, ám ugyanakkor nagyon nagy felelősség, hogy engem választottak meg elnökké szeretett klubomban. Gyerekkorom óta az ETO az életem. Csak itt sportoltam, csak itt edzettem, minden sikeremet itt játszva értem el, gyakorlatilag lehetetlen leírni mi mindent köszönhetek az ETO-nak.

Számomra egyértelmű volt, hogy jelen helyzetben segítem a klubot, és elfogadom az elnöki pozícióba jelölést. Egykori csapatkapitányként nagyon jól tudom, hogy mennyire fontos a csapatmunka, mostantól ismét egy remek csapat vezetője lehetek, de ezúttal a pálya helyett az irodában állunk majd helyt”

nyilatkozta a klub hivatalos honlapján.

A klub június 30. után gazdasági társasággá alakul, afelnőtt csapat tagjai és az akadémián szereplő fiatalok jogilag egy újonnan alapított gazdasági társaságba kerülnek majd át.

Az előző elnöktől, Bartha Csabától március végén váltak meg, a szakítás hátteréről ebben a cikkben írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!