Játék közben a kapufához kötözte magát egy aktivista az Everton és a Newcastle meccsén

2022. március 17. – 22:39

Másolás

Vágólapra másolva

A nyakánál fogva kötözte magát a kapufához az Everton és a Newcastle mérkőzésén egy aktivista. A 21 éves férfi pólójára egy olajellenes szlogen volt írva, és a bíró kénytelen volt átmenetileg megszakítani a mérkőzést, amíg levágták a férfit a kapuról.

A férfi a második félidő elindulása után nem sokkal szökött be a pályára, és kötötte magát a kapufának a nyakánál fogva. Ahogy a felvételen is látszik, sokáig szenvedtek azzal, hogyan távolítsák el egyáltalán a férfit a pályáról, végül erővágót kellett alkalmazni.

A Sports Illustrated azt írja, hogy amikor sikerült leszedni a férfit a kapuról, és letessékelni a pályáról, egy dühös Everton-szurkoló megtámadta az aktivistát. A lap azt is írja, hogy hasonló szituáció majdnem előfordult az Arsenal és a Liverpool egy nappal ezelőtti meccsén, de azt még sikerült időben megakadályozni.

A mérkőzésnek egyébként ez lehetett az egyik fénypontja, ugyanis az Everton otthonában tartott meccs egészen a 99. percig gól nélküli döntetlenre állt, mire a hazaiak 10 emberrel végül megszerezték a győztes gólt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!