Saját szurkolói fütyülték ki Messit és Neymart

2022. március 13. – 16:29

Másolás

Vágólapra másolva

A szerdai BL-kiesés után vasárnap kora délután ismét pályára lépett a francia sztárcsapat, a PSG. Különleges hangulatú találkozó volt, a tabella utolsó helyén álló Bordeaux nem tudta megnehezíteni az éllovas dolgát, a párizsi szurkolók azonban az első pillanattól jelezték, nem tették túl magukat a Real Madrid elleni 3-1-es vereségen. A találkozón ráadásul a párizsiak vezettek, aztán összezuhantak. A L’Equipe nevű szaklap arról írt, hogy az ultrák a katari tulajdonos, Nasser Al-Khelaifi távozásával lennének elégedettek.

A videó illusztrálja, már a játékosok bemutatásakor is érződött a feszült hangulat, mert míg a hetessel játszó Kylian Mbappét tapsolták, addig Neymart (10-es mez) és Lionel Messit (30-as mez) is kifütyülte a saját szurkolótábora. Sőt, amikor a pályán találkoztak a labdával akciók közben, akkor is gyakorta felhangzott a füttyszó.

A PSG egyébként 3-0-ra nyert, így már 15 pontra növelte az előnyét a második Nizza előtt, de a szurkolók nem hazai sikerekre, hanem nemzetközi diadalokra vágynak, és a BL-trófea ebben az idényben sem jöhet össze, hiszen már a nyolc közé sem sikerült bejutni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!