Illetlen üzeneteket küldött női kollégáinak, távozik az Ajax focicsapatának igazgatója

2022. február 7. – 10:34

Másolás

Vágólapra másolva

Azonnali hatállyal távozott posztjáról Marc Overmars, az Ajax futballigazgatója, miután több női kollégájának is illetlen üzeneteket küldött – írja a Reuters.

A klub vasárnap esti közleményében Overmars azt írta, szégyelli magát, és viselkedése „elfogadhatatlan” volt. „Sajnos nem vettem észre, hogy átléptem a határt, de ez az elmúlt napokban világossá vált számomra” – fogalmazott a 48 éves szakember. „Bocsánatot kérek. Természetesen az én pozíciómban ez a viselkedés elfogadhatatlan.”

Overmars pályafutása során az Arsenal és a Barcelona mellett 1992 és 1997 között játszott az Ajaxban, majd 2012-ben nevezték ki a klub igazgatójának. Nemrég hosszabbították meg 2026-ig a szerződését.

Sokak szerint nagy szerepe van az Ajax elmúlt években mutatott menetelésének. A 48 éves szakembernek sikerült több játékost is elcsábítani az angol bajnokságból. Az Ajaxhoz szerződött többek közt Daley Blind, Dusan Tadic és Sebastien Haller. Az Ajax 2019-ben bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, és idén is már túljutottak a csoportkörön. A nyolcaddöntőben a Benficával játszanak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!