Véletlenül a stadion gúnynevét mondta ki a kommentátor az angol rangadón

2022. január 15. – 18:14

Másolás

Vágólapra másolva

Szombaton játszották a Manchester City–Chelsea rangadót az angol bajnokságban, a meccset a világ egyik legjobb középpályása, Kevin De Bruyne bombagólja döntötte el. A Chelsea így még messzebb került a tabella első helyétől, a City pedig innen szinte csak akkor tudja elveszíteni a bajnokságot, ha óriási mélyrepülésbe kezd a szezon hátralevő részében.

A meccsen történt egy kis kellemetlenség, a Nemzeti Sport cikke szerint ugyanis a kommentátor véletlenül a City stadionjának gúnynevét használta. Az Etihad Stadion neve helyett véletlenül „Emptyhad”-ot mondott, ami arra utal, hogy finoman szólva sem telik meg mindig nézőkkel a létesítmény, annak ellenére sem, hogy hétről-hétre nagyon magas színvonalú focit láthat, aki kilátogat. Íme a baki:

A manchesteri együttes edzője, Pep Guardiola korábban kifejtette, szerinte több szurkolónak kellene kimennie a csapat hazai meccseire, a drukkerek egy része meg is sértődött a nyilatkozatán.

A meccs győztes gólját pedig itt lehet megnézni:

A City a mostani győzelemmel 13 pontra növelte az előnyét a Chelsea-vel szemben, a Liverpool viszont két meccsel kevesebbet játszott eddig, mint a manchesteriek, ha azokat nyeri, nyolc pontra megközelítheti Guardiola csapatát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!