A koronavírus miatt elhalasztják a Liverpool–Arsenal ligakupa-elődöntőjét

2022. január 5. – 15:22

Másolás

Vágólapra másolva

Az FC Liverpool labdarúgócsapatának szerdai közlése szerint Pepijn Lijnders tesztje „pozitívgyanús” lett, ezért német kollégájához hasonlóan ő is karanténba került. Az egyesület kérte, hogy halasszák el az Arsenal elleni ligakupa-elődöntőjük csütörtökre kiírt első mérkőzését, mert a csapat nemcsak a vírus, hanem sérülések és a közelgő Afrika Kupára utazott játékosok miatt is erősen tartalékossá vált, írja az MTI. A liga beleegyezett, így a meccsre jövő csütörtökön kerül sor. Az első csapat keddi edzése elmaradt, szerdán pedig bezárták a klub edzőközpontját is.

Újév napján jelentették be, hogy nem utazik el csapatával a Chelsea elleni, vasárnapi, idegenbeli bajnokira Jürgen Klopp, az FC Liverpool labdarúgócsaptának vezetőedzője, mert „pozitívgyanús” koronavírustesztet szolgáltatott, így Pepijn Lijnders másodedző irányította volna a jelenleg harmadik helyen álló csapatot.

A Kicker című német lap a minap 234 Bundesliga-játékost kérdezett meg, az edzők között a Liverpoolt irányító Jürgen Klopp lett az első.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!