Szoboszlai Dominik kihagyja a lengyelek elleni hétfő esti vb-selejtezőt

2021. november 15. – 15:48

Másolás

Vágólapra másolva

Szoboszlai Dominik izomfájdalom miatt kihagyja a magyar futballválogatott hétfő esti, Lengyelország elleni világbajnoki selejtezőjét.

„A vasárnapi edzés után izomfájdalmat érzett a combjában, ami ma délutánig nem javult, így visszatér az RB Leipzig-hez, hogy további kezelését minél hamarabb megkezdhessék” – írta a Magyar Labdarúgó Szövetség Twitter-oldala.

A magyar válogatott 20:45-kor lép pályára a varsói Nemzeti Stadionban, hogy lejátssza az utolsó selejtezőmérkőzését az I csoportban. A házigazda lengyelek legnagyobb sztárja, Robert Lewandowski szintén kihagyja a gyakorlatilag tétnélküli meccset.

A csoportot Anglia vezeti 23 ponttal, a lengyelek 20 ponttal a második helyen állnak. Ha az angolok pontot szereznek San Marino ellen, akkor csoportelsőként, egyenes úton jutnak ki a 2022-es katari világbajnokságra, a lengyelekre pedig pótselejtező vár. A magyar válogatott 14 ponttal 4. a csoportban, a harmadik hely megszerzéshez az kéne, hogy Andorra pontot szerezzen Albánia ellen, de erre elég kicsi az esély.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!