Szoboszlai Neymarnak: Sosem hibázok

2021. november 4. – 08:48

frissítve

Szoboszlai Neymarnak: Sosem hibázok
Donnarumma verve, a labda a kapuban, Szoboszlai ünnepelni indul – Fotó: Franck Fife/AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Az RB Leipzig megszerezte az első pontját az idei Bajnokok Ligája kiírásban, miután a 92. percben 2-2-es döntetlent harcolt ki a PSG-vel szemben. Szoboszlai Dominik az 59. percben lépett pályára, volt egy nagy helyzete, amikor nem találta el jól a labdát, és volt egy szabadrúgás, amit nem ő, hanem Nkunku lőtt el, pedig abból a szögből volt már néhányszor eredményes a magyar középpályás.

Az utolsó percben a videóról megítélt büntető után Szoboszlai ellentmondást nem tűrően állt oda a tizenegyes ponthoz, hogy más nem végezheti el, csak ő. A kapu jobb oldalát vette célba, és nem hibázott. Az olasz Donnarumma a meccs elején hárította Andre Silva kísérletét, most is jó irányt választott, de lemaradt a labdáról.

A brazil Neymar persze próbálta megingatni a rúgás előtti másodpercekben, amikor eléállt, és a közvetítésben is jól látszódott, hogy beszélgetnek valamiről. A magyar játékos a goal.com-nak elárulta, milyen párbeszéd zajlott le köztük.

Neymar: Belövöd?
Szoboszlai: Igen.
Neymar: Biztos vagy benne?
Szoboszlai: Sosem hibázok.

A 21 éves magyarnak ez volt az első találata az idei BL-sorozatban. Tavaly a Salzburg színeiben négy gólig jutott, a Bajnokok Ligájában ez volt a hatodik gólja, amivel ő a magyar rekorder. Mindenki más: Vincze Ottó, Lisztes Krisztián, Albert Flórián, Nyilas Elek (FTC), Rudolf Gergely (DVSC) Szabics Imre (Stuttgart) csak kettőig jutott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!