22 hónap után Michelisz Norbert újra futamot nyert a WTCR-ben

2021. október 10. – 20:11

Másolás

Vágólapra másolva

A 2019-es bajnok Michelisz Norbert, a Hyundai magyar versenyzője nyerte a túraautó-világkupa (WTCR) idei ötödik, csehországi fordulójának második futamát vasárnap – írja az MTI.

Michelisz pilóta 2019 decembere, azaz 22 hónap után után győzött újra egy versenyen a WTCR-ben, és ezzel a sikerrel az összetettben feljött a nyolcadik helyre.

A magyar versenyző a délutáni első futamon – melyet az argentin Néstor Girolami (Honda) nyert meg – hetedik volt, így a magyar indulók közül ő volt a legeredményesebb a Mostban rendezett hétvégén.

Boldizs Bence, a Zengő Motorsport magyar versenyzője előbb 15., majd 13. lett, míg Tassi Attila (Honda) az első futamon a 17. helyen zárt, a második viadalt pedig műszaki hiba miatt nem tudta befejezni.

Az összetettben Michelisz a nyolcadik 93 ponttal, Tassi 15. (66 pont), míg Boldizs a 19. (8). Az élen a címvédő francia Yann Ehrlacher (Lynk&Co) áll 135 ponttal.

A következő fordulót egy hét múlva, Franciaországban rendezik.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!