Akkora vihar volt Zalaegerszegen, hogy félbe kellett szakítani a ZTE Puskás Akadémia elleni meccsét

2021. augusztus 15. – 19:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett a vihar Zalaegerszegre vasárnap este. Az özönvízszerű eső és viharos szél miatt félbeszakadt Zalaegerszeg-Puskás Akadémia focimeccse az OTP Bank Liga harmadik fordulójában. A 70. percben, a felcsútiak 2-1-es vezetésénél Bogár Gergő játékvezető az öltözőbe parancsolta a csapatokat – írja az MTI.

A Puskás Akadémia játékosainak jött ez rosszul, mert pár perccel korábban Jakov Puljic góljával épp megfordították a meccset. A ZTE már a 13. percben vezetett Skribek Alen találatával, ám második félidő elején Artom Favorom egy szöglet után egyenlített, 12 perccel később pedig már meg is szerezte a vezetést a Puskás Akadémia.

A bíró fél óra várakozás után úgy döntött, hogy a találkozót nem lehet folytatni vasárnap, mert szinte az egész pálya víz alá került. Az MLSZ kedden dönt a meccs további sorsáról.

Vasárnap délután másodfokú riasztást adott ki zivatarveszély miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat Somogy, Vas és Zala megyére.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!