Legalább fél évet kell kihagynia az olimpián megsérült Kovacsics Anikónak

2021. augusztus 14. – 08:17

Legalább fél évet kell kihagynia az olimpián megsérült Kovacsics Anikónak
Kovacsics Anikónak nincsenek kellemes emlékei Tokióról – Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

Másolás

Vágólapra másolva

A Ferencváros irányítója, Kovacsics Anikó még március végén sérült meg a válla, az olimpiára rendbe jött, ott lehetett a válogatottban, de az első, franciák elleni mérkőzés utáni edzésen kiújult a sérülése. A Fradi orvosa, Pavlik Attila a klub hivatalos honlapján azt közölte: „a korábban kezelt vállsérülése újult ki az olimpián. Instabil lett a válla, így elkerülhetetlen a műtét, amelyet követően minimálisan hat hónapos kihagyás várható.”

Szucsánszki Zita is az olimpián sérült meg, ő az oroszok elleni csoportmeccsen, neki is a válla, de ő a jelenlegi helyzet szerint megúszhatja a műtétet, és körülbelül két hónapot kell kihagynia.

Klujber Katrin a norvégok elleni meccs elején sérült meg, nem tudott visszamenni a pályára, de a vérömleny már kezd felszívódni, így ő a legkorábban hadra fogható játékos.

Magyarország továbbjutott igen kemény csoportjából, és végül a hetedik helyen végzett Tokióban, a norvégokkal szembeni, utolsó tíz percben elveszített negyeddöntőre már csak tartalékosan tudott felállni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!