A gólkirályok nem fértek be az UEFA Eb-álomcsapatába

2021. július 13. – 12:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közzétette a vasárnap este olasz győzelemmel véget érő Európa-bajnokság álomcsapatát. Az nem meglepetés, hogy Gianluigi Donnarumma lett a kapus, hiszen az egész Eb legjobb játékosának választották meg, és a döntő után át is vehette a díjat. A finálé legjobb emberének választott Leonardo Bonucci is ott van a védelem tengelyében, aminek a bal oldalára a megsérült Leonardo Spinazzola került, aki sérüléséig csapata legjobbjának számított. (A belgák elleni negyeddöntőt nem tudta befejezni.)

Az már inkább meglepő, hogy a dánokat Höjbjerg képviseli, egy spanyol, Pedri került a legjobbak közé, de a középpályáról Jorginho is kihagyhatatlan volt.

A csatársorban nincs ott a két gólkirály – mindketten öt találatig jutottak –, sem a portugál Cristiano Ronaldo, sem a cseh Patrik Schick. A csehek legjobbja lőtte a torna egyik legszebb gólját, amikor a félpályáról bevágta a skótoknak a labdát.

A belga center, Romelu Lukaku egyik oldalán az olasz Chiesa, a másikon az angol Sterling rohamozná a kaput ebben az álomcsapatban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!