Mourinho sajnálkozott, hogy fél évig nem számíthat az Eb-n lesérült Spinazzolára

2021. július 4. – 15:53

Másolás

Vágólapra másolva

Hónapokra kidőlt az olasz válogatott Leonardo Spinazzola, aki a belgák elleni Európa-bajnoki negyeddöntőben elért 2-1-es siker során szenvedett súlyos sérülést, így a José Mourinho által átvett AS Romában sem szerepelhet.

Az AS Roma labdarúgócsapatának balhátvédje a pénteki, müncheni meccsen rosszul lépett, azonnal cserét kért, és az első diagnózis szerint elszakadt az Achilles-ina.

Az AS Roma új edzője, José Mourinho keddtől kezdi meg az edzéseket a csapattal, addig ő karanténben tartózkodik. Elmondta, telefonon beszélt Spinazzolával, aki azt közölte vele, hogy körülbelül hat hónapig nem számíthat majd rá.

„Olaszország egy nagyon fontos játékost veszített el. Emerson, aki helyette játszik, jó és tapasztalt futballista, de Spinazzola meglepően jól játszott” – mondta az edző.

Hordágyra teszik Leonardo Spinazzolát, az olasz válogatott védőjétFotó:
Hordágyra teszik Leonardo Spinazzolát, az olasz válogatott védőjétFotó:

A 28 éves játékos, aki arcát a kezébe temetve zokogott a sérülése után, közösségi oldalán nem részletezte a sérülését.

„Mindannyian tudjuk, hogy mi történt, de az olasz álom folytatódik, és számunkra nincs lehetetlen. Hamarosan visszatérek, ebben biztosak lehettek” – posztolta Spinazzola, akitől társai szombaton érzékeny búcsút is vettek.

A Sky Sport újságírója, Angelo Mangiante úgy tudja, hogy Spinazolla 6-7 hónapot fog kihagyni, de sérülése ellenére már több csapat is érdeklődött iránta, többek között a Chelsea is felhívta a játékost.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!