Ronaldo a saját bőrén érezhette, mennyire szigorú az ellenőrzés a Puskásban

2021. június 16. – 09:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Puskás Arénában a magyaroknak lőtt két góljával az Európa-bajnokságok legeredményesebb játékosává vált a portugál Cristiano Ronaldo. A szintén rekordot jelentő ötödik Eb-n szereplő portugál klasszis már 11 találatnál jár, Michel Platini 9 góllal a második ebben a rangsorban.

A brit ITV Twitterén közölte az alábbi videót, ami igazolja, mennyire szigorú az ellenőrzés a meccsek előtt, így Budapesten is. A videó sok helyen úgy terjedt, hogy egy biztonsági őr nem ismerte fel a világ egyik legismertebb futballistáját, és a személyazonosságát akarta ellenőrizni, de nem erről van szó. Kiderült, hogy az Eb-re kirendelt magyar orvos ment C. Ronaldo után, hogy még egyszer ellenőrizze az akkreditációs kártyáját, amin azt is feltüntetik, hogy negatív a koronavírustesztje.

A portugált nem viselte meg az eset. Még a meccs előtt arról beszélt, hogy az egész csapatnak elege van a koronavírusból, de meg kell tanulni együtt élni ezzel, így például az ellenőrzésekkel is.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom