Ronaldo a saját bőrén érezhette, mennyire szigorú az ellenőrzés a Puskásban

2021. június 16. – 09:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Puskás Arénában a magyaroknak lőtt két góljával az Európa-bajnokságok legeredményesebb játékosává vált a portugál Cristiano Ronaldo. A szintén rekordot jelentő ötödik Eb-n szereplő portugál klasszis már 11 találatnál jár, Michel Platini 9 góllal a második ebben a rangsorban.

A brit ITV Twitterén közölte az alábbi videót, ami igazolja, mennyire szigorú az ellenőrzés a meccsek előtt, így Budapesten is. A videó sok helyen úgy terjedt, hogy egy biztonsági őr nem ismerte fel a világ egyik legismertebb futballistáját, és a személyazonosságát akarta ellenőrizni, de nem erről van szó. Kiderült, hogy az Eb-re kirendelt magyar orvos ment C. Ronaldo után, hogy még egyszer ellenőrizze az akkreditációs kártyáját, amin azt is feltüntetik, hogy negatív a koronavírustesztje.

A portugált nem viselte meg az eset. Még a meccs előtt arról beszélt, hogy az egész csapatnak elege van a koronavírusból, de meg kell tanulni együtt élni ezzel, így például az ellenőrzésekkel is.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!