Nikolics szerint a mostani magyar csapat jobb, mint az előző Eb-n szereplő együttes

2021. június 8. – 19:34

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nikolics Nemanja szerint a jelenlegi magyar válogatott erősebb, mint az a csapat, amely a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon továbbjutott a csoportkörből. „A hangulat ugyanúgy fantasztikus, de az egység szerintem sokkal jobb. Akkoriban több volt a rutinos játékos, akik igazi vezérek voltak a pályán és azon kívül is, kevés volt a fiatal a keretben. Most sokkal támadóbb focit tudunk produkálni, bárki ellen is lépünk pályára. Nem fogunk a szisztémánkon változtatni, csak saját magunkkal foglalkozunk” – fogalmazott a támadó a hétfői sajtótájékoztatón Telkiben.

Öt évvel ezelőtt többet védekeztek szerinte, ami most is fontos lesz, de azt is sokat gyakorolják, hogy mit csináljanak, amikor náluk van a labda. „Szerintem ez a csapat jobb, mint a 2016-os, de sajnos nehezebb csoportba kerültünk. Mindegy, ezt kell megoldani, maximálisan bízom a srácokban” – tette hozzá.

Arról is beszélt Nikolics, hogy az írek elleni meccs számukra ugyanolyan fontos, mint a portugálok elleni. Szerinte az ír játékosok jó csapatokban játszanak, angolos, kemény foci jellemző rájuk, sok párharccal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!