Jobban játszik a magyar válogatott, mint Ciprus ellen

2021. június 8. – 21:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Jobban játszik a magyar válogatott, mint azt tette öt nappal ezelőtt Ciprus ellen. Ezúttal nemcsak a labdát birtokolja többet Marco Rossi csapata, de támadásépítésben is próbál többet hozzátenni a játékhoz.

A 7 kísérlet jó mutatónak számít egy félidő alatt, mely leginkább Kleinheisler jó játékának, Szalai Ádám harciasságának, jó helyzetfelismerésének és a támadásokat aktívabban segítő védőknek, Bollának és Szalai Attilának köszönhető.

A védekezését is feljebb tolta a magyar válogatott, a gyors kontrákat már a félpályánál lesre állítással, vagy labdavesztés után azonnali visszatámadással és sok labdaszerzéssel próbálják megakadályozni Willi Orbánék. Ki kell emelnünk még Varga Roland játékát is, akinek pontrúgásai kivétel nélkül veszélyt jelentenek, valamint jól tölti be a Szalai Ádám által nyitott területeket.

A nagy helyzetekben 1-1 a mérkőzés állása, gól mégsem született, ebben pedig talán a legnagyobb érdeme a Manchester City 19 éves kapusának, Bazununak van, óriásit védett Szalai Ádám fejesénél.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!