Kicker: Szoboszlai kihagyja az Eb-t

2021. június 1. – 12:25

frissítve

Kicker: Szoboszlai kihagyja az Eb-t
Szoboszlai Dominik a magyar válogatott ausztriai edzőtáborában 2021. május 27-én – Fotó: Huszti István / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Az egyik legolvasottabb német sportlap, a Kicker információi szerint Szoboszlai Dominik kihagyja a tíz nap múlva kezdődő, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságot. A lap úgy tudja, hogy az RB Leipzig magyar középpályásának kiújult az ágyéksérülése, ami miatt ebben a naptári évben pályára sem tudott lépni.

Ennek ellenére úgy tűnt, hogy mostanra sikerült felépülnie, és Marco Rossi szövetségi kapitány is számol majd vele a meccshiány ellenére. Szoboszlai az elmúlt hetet a bő keret tagjaként a magyar válogatott ausztriai edzőtáborában töltötte. A Kicker információi szerint azonban a 20 éves játékos nemrég innen is távozott a sérülés miatt.

Marco Rossi szövetségi kapitány kedden 17 órakor jelenti be az Eb-n szereplő csapat 26 fős keretét. Ekkor derül ki hivatalosan is, hogy lemarad-e az Európa-bajnokságról a magyar válogatott legértékesebb játékosa.

A magyar válogatott a kontinensbajnokság F csoportjában a címvédő portugálokkal (június 15.), valamint a világbajnok franciákkal (június 19.) a Puskás Arénában, míg a németekkel (június 23.) Münchenben játszik majd.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!