A meccsjegy és a védettségi igazolvány mellett külön karszalagra is szükség lesz a belépéshez a Puskás Arénába az Eb alatt

2021. június 1. – 11:23

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem elég a védettségi igazolvány, külön karszalagra is szükségük lesz a júniusi Eb-meccsekre kilátogató magyar szurkolóknak a Puskás Arénába való belépéshez, írja honlapján az MLSZ.

A védettségi igazolványok meglétét az Európa-bajnokság mérkőzései előtt, három budapesti helyszínen ellenőrzik majd a szervezők, itt vehetik majd át a védettséget a meccsnapon igazoló karszalagokat a szurkolók. A védettségi igazolványt ugyanis a gyorsabb beléptetés érdekében nem közvetlenül a meccs előtt ellenőrzik majd.

A meccsekre kilátogató szurkolók a találkozókat megelőző nap reggelétől kezdődően három különböző ponton mutathatják majd be papírjaikat (a védettségi igazolás mellett érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet kell felmutatni), illetve vehetik át karszalagjaikat:

  • a Groupama Arénánál (B-lelátó, a Sas-szobor mellett),
  • a Dózsa György úton (Városliget),
  • és a Papp László Budapest Sportarénánál.

Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8.00 órától 20.00 óráig tartanak majd nyitva, míg a meccsnapokon 7.00 órakor nyitnak és a második félidő kezdetekor zárnak majd.

Kiskorú szurkolók igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a találkozókon, nekik nem szükséges a karszalag kiváltása; kivéve azon 16-18 évesek számára, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni az Eb-mérkőzéseket.

Minden mérkőzésre különböző színű karszalaggal lehet belépni, tehát, aki több mérkőzésre is váltott jegyet, annak minden mérkőzés előtt újra be kell mutatnia a védettségi igazolását, és felvenni az adott meccsre érvényes karszalagot.

Nagyon fontos, hogy mindenki kizárólag a saját karszalagját veheti át!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!