A kupadöntőn már lehetnek nézők, a Felcsút rajongói előtt ünnepelheti a bajnoki ezüstérmét

2021. április 23. – 09:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor reggel bejelentette: ha megvan a 4 millió beoltott, sporteseményekre is lehet járni, ha valakinek van védettségi igazolványa.

A magyar labdarúgó-bajnokság hétvégi, 31. fordulója így még biztosan zárt kapus meccsekkel folytatódik. A következő, 32. kör pedig csütörtöktől vasárnapig tart. Ha csütörtökre sikerül 4 millió embert beoltani, akkor a szombati Ferencváros–Mezőkövesd találkozót akár már nézők előtt rendezhetik. A Fradi a héten sorozatban harmadszor lett bajnok. Vasárnap Budafok–Honvéd meccs lesz.

Az utolsó, május 8-i forduló párosítása, ezen már mindenhol ott lehetnek a rajongók: DVTK–Fehérvár, Honvéd–Ferencváros, Kisvárda–Paks, Mezőkövesd–MTK, Felcsút–Budafok, Újpest–ZTE.

A felcsúti futball az eddigi legnagyobb sikerét érheti el az idei szezonban, mert második helyen állnak a ligában, és ezt jó eséllyel meg is őrzik, öt pont ugyanis az előnyük a Fehérvárral szemben. A Diósgyőr eközben a bennmaradásért harcol, előfordult már, hogy az utolsó fordulóban ugyanilyen párosításban maradt bent a DVTK.

Az utolsó forduló előtt, május 3-án, hétfőn a Puskás Arénában rendezik a Fehérvár–Újpest kupadöntőt, ha az MLSZ úgy dönt, már akkor is szurkolhatnak.

Májusban a Duna Arénában Európa-bajnokságot rendeznek az úszóknak, nagy kérdés, lehet-e majd szurkolni a helyszínen Hosszú Katinkának vagy Milák Kristófnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!