Van jegye az Eb-re, de inkább otthon maradna? Akkor most váltsa vissza!

2021. április 13. – 09:28

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Jövő csütörtökig válthatják vissza az idén nyárra halasztott, részben budapesti rendezésű futball-Európa-bajnokságra korábban megvett, érvényes jegyüket azok, akik a koronavírus-járvány miatt mégsem szeretnének részt venni a meccseken.

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján azt írják, hogy április 22-ig a jegyek visszaváltása mellett döntő szurkolóknak az UEFA a teljes vásárlás összegét visszatéríti.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, múlt héten jelentették be, hogy az Eb-helyszíneken hivatalosan mekkora kapacitással nyitják majd meg a stadionokat, egyelőre Magyarország az egyetlen a tizenkét rendező közül, amely telt házas meccseket tartana.

Az Európa-bajnokság meccseinek nézői csak akkor léphetnek majd be a stadionba, ha az érvényes belépőjegy mellett rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal és nem mutatnak koronavírus-fertőzésre utaló tüneteket. A fertőzések kiszűrésének érdekében a belépéskor hőmérőzni fogják a szurkolókat. Az érvényes jeggyel rendelkező külföldi nézőknek negatív PCR-tesztre vagy oltási igazolványra lesz szükségük a belépéshez, vagy igazolniuk kell, hogy hat hónapon belül átestek a betegségen.

Az UEFA május elejére egy újabb jegyértékesítési szakaszt tervez az Eb-re novemberben kijutott válogatottak szurkolói számára, így a magyar drukkerek előtt hamarosan újabb lehetőség nyílik a jegyváráslára – írja az MTI.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!