Fernando Alonso balesetet szenvedett kerékpározás közben

2021. február 11. – 21:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kórházba szállították Fernando Alonso kétszeres világbajnok Forma–1-es pilótát, aki kerékpározás közben szenvedett közúti balesetet Svájcban, írja a Sky Sports.

A motorsport.com szerint Alonsót elüthette egy autó edzés közben. A gazzetta.it arról ír, hogy Alonsónak eltörhetett az állkapcsa, de ezeket az információkat egyelőre nem erősítették meg más források. A motorsport.com szerint viszont több forrás is arról beszélt, hogy Alonsónak nincsenek súlyos sérülései.

Az Alpine (a korábbi Renault) Forma–1-es csapat annyit erősített meg a Twitterén, hogy Alonsót baleset érte egy svájci úton kerékpározás közben. Közleményük szerint magánál van, péntek reggel további vizsgálatokat végeznek majd el rajta. A csapat csütörtökön már nem ad ki újabb tájékoztatást.

Alonso két kihagyott szezon után térne vissza a hat hét múlva kezdődő 2021-es szezonban a Forma–1-be. Az elmúlt két évben többek között az IndyCarban versenyzett, és indult a Dakar-ralin is.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!