Elfelejtették benevezni az Európa-ligába a 22,5 millió euróért vett csatárt

2021. február 4. – 16:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Adminisztratív hiba miatt maradt ki az Ajax Amsterdam Európa-ligára nevezett keretéből a télen klubrekordért, 22,5 millió euróért igazolt Sébastien Haller, írja az MTI.

„Valami félrement. Egy súlyos következményekkel járó adminisztratív hiba történt, de amíg van esély arra, hogy kijavítsuk, mindent meg fogunk tenni. Nem a semmiért igazoltuk, ez egy nagy csapás neki és nekünk is, de túl fogunk rajta lépni” – mondta Erik ten Hag, az Ajax vezetőedzője, aki Marc Overmars igazgató felelősségét is kiemelte a sajátja mellett.

Sébastien Haller (piros-fehér) a Fortuna Sittard elleni mérkőzésen 2021. január 24-én, Sittardban – Fotó: MAURICE VAN STEEN / ANP / AFP
Sébastien Haller (piros-fehér) a Fortuna Sittard elleni mérkőzésen 2021. január 24-én, Sittardban – Fotó: MAURICE VAN STEEN / ANP / AFP

Az Ajaxnak szerdáig kellett leadnia az El-re nevezett 24 fős keretet, amibe a januárban a West Ham Unitedtól 22,5 millió euróért szerződtetett elefántcsontparti válogatott csatár nem került be. Az Ajax, amely most az UEFA-val közösen próbálja meg kideríteni, mi történt pontosan, a francia Lille-lel fog játszani az Európa-liga első kieséses fordulójában, ahol a nyolcaddöntőbe jutás lesz a tét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!