Sallai Rolanddal a soraiban kapott ki a Freiburg a Bayerntől, Jovic két góllal tért vissza korábbi csapatába

2021. január 17. – 21:30

Másolás

Vágólapra másolva

A Sallai Rolanddal felálló Freiburg 2-1-re kikapott a címvédő Bayern München vendégeként a német labdarúgó-bajnokságban 16. fordulójának vasárnapi játéknapján, írja az MTI.

A magyar válogatott szélsőt a 62. percben lecserélték, együttese még ugyanebben a percben egyenlített, ám a bajorok Thomas Müller találatával megszerezték a győzelmet.

A Freiburg előzőleg klubrekordot döntött azzal, hogy sorozatban öt bajnokin diadalmaskodott, és hét meccse volt veretlen. A Bajnokok Ligájában is címvédő Bayern ellen azonban még egyetlen Bundesliga-mérkőzést sem nyert Münchenben.

A továbbra is elképesztő formában futballozó Robert Lewandowski újabb rekordot állított fel a BBC szerint, ő az első Bundesliga játékos, aki 21 gólt ért el az első 16 forduló alatt. Ezzel a teljesítménnyel vezeti a góllövőlistát.

Bár az előző játéknapon megszakította hosszú nyeretlenségi sorozatát, a Schalke újfent kikapott a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A sereghajtó gelsenkircheniek ezúttal az Eintracht Frankfurt vendégeként szenvedtek 3-1-es vereséget. Ezen a meccsen a Real Madridban, illetve annak cserepadján szenvedése után rögtön két góllal nyitott régi-új csapatában, ahová fél évre kölcsönbe került.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!