Sallai Roland a legjobb meccsét játszotta a Bundesligában, két remek gólt is szerzett

2020. december 16. – 21:07

Sallai Roland a legjobb meccsét játszotta a Bundesligában, két remek gólt is szerzett
Sallai Roland a Schalke 04-Freiburg Bundesliga-mérkőzésen 2020. december 16-án, Gelsenkirchenben – Fotó: Martin Meissner/AP Pool/DPA Alliance via AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Remek meccset játszott Sallai Roland, a Freiburg magyar válogatott futballistája szerdán. Csapata 2-0-ra győzte le a Schalkét a német bajnokság 12. fordulójában, mindkét gólt a magyar játékos szerezte. Sallai ezzel a duplájával már háromgólos a szezonban.

Az első gólt az 50. percben szerezte, Jonathan Schmid beadását fejjel, tökéletesen csúsztatta a hosszú alsó sarokba. A második gólt a 68. percben, egy kontratámadás végén lőtte. A labdaszerzés után Vincenzo Grifo vette észre az üresen álló Sallait, akit egy hosszú átadással hozott gólhelyzetbe. A kimozduló Ralf Fährmann kapus mellett Sallai higgadtan pöckölte a kapuba a labdát.

A Freiburgnak ez volt a harmadik győzelme a szezonban, 14 ponttal a 11. helyen állnak a bajnokságban. A Schalke továbbra is kilátástalan formában van, idén még mindig nyeretlenek, 4 pontjukkal az utolsó, 18. helyen állnak a Bundesligában.

Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!