Ultimátumot kapott a Honvéd edzője, az MTK ellen már az állása a tét

2020. december 2. – 22:08

Másolás

Vágólapra másolva

A Budapest Honvéd ügyvezetője, Kun Gábor ultimátumot adott Bódog Tamás vezetőedzőnek: ha a csapat nem győz vasárnap az MTK ellen az OTP Bank Ligában, akkor – megfogalmazása szerint – változtatásra lesz szükség, írja az MTI.

„Nagyon egyszerű a képlet. Hétvégén nyernünk kell, más eredmény esetén változtatásra van szükség. Ő is tisztában van azzal, hogy hétvégén csak a győzelem az elfogadható. Tapasztalt szakember, pontosan érzi és érti, hogy milyen elvárások vannak a Honvéd mindenkori edzőjével szemben” – mondta szerdán a klub honlapján Kun.

Szerinte a Honvéd nyári erősítései jól sikerültek azzal, hogy visszahoztak több olyan válogatott kerettag játékost, akik tagjai voltak a 2017-ben bajnokságot nyert csapatnak. Úgy vélte, Bódog Tamás személyében egy agilis, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező edzőt szerződtettek, ennek ellenére nem sikerültek túl jól az első mérkőzések, majd következett pár vállalható eredmény, végül a koronavírus-járvány második hulláma letarolta a csapatot.

„Mindezek miatt egyre görcsösebbé, frusztráltabbá vált mindenki, ez érződik a játékunkon, de ezek se lehetnek kifogások a mostani helyezésre. Elégedetlen, dühös, kiábrándult vagyok. Mondjuk ki, szégyenteljes a mostani teljesítmény”

– mondta Kun. Az előző idényben kupagyőztes Budapest Honvéd 11 bajnoki mérkőzésen mindössze kilenc pontot gyűjtött, így utolsó a bajnokságban. Vasárnap az újonc MTK Budapestet az újpesti Szusza Ferenc-stadionban fogadja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!