Szerdától visszaválthatók a futballválogatott meccseire vett jegyek

2020. november 17. – 18:15

Másolás

Vágólapra másolva

Szerdától lehet visszaváltani a magyar futballválogatott mérkőzéseire megváltott jegyeket – közölte honlapján a magyar szövetség (MLSZ).

A válogatott eredetileg nézők előtt játszotta volna Európa-bajnoki pótselejtezőjét és Nemzetek Ligája-meccseit, de ezt a járványügyi korlátozások nem tették lehetővé.

A nem névátírt, online vásárolt belépők és kombinált jegyek esetén a visszaváltás automatikus, a szurkolóknak további teendőik nincsenek – írja az mlsz.hu.

Névátírt belépő esetében az érintettek a valogatottjegy.mlsz.hu oldalon kezdeményezhetik a visszaváltást november 18. és december 2. között. Itt az új, névátírt jegy vonalkódját, a bankszámlaszámot, a bankszámla tulajdonosának nevét, valamint a vonalkódokhoz tartozó új jegytulajdonos születési dátumát kell megadni.

A magyarok múlt csütörtökön, Izland ellen 2-1-re nyertek a Puskás Arénában Európa-bajnoki pótselejtezőn és kijutottak a jövő évre halasztott Eb-re, majd vasárnap Nemzetek Ligája-összecsapáson fogadták a szerbeket és 1-1-es döntetlenre végeztek. Marco Rossi csapatának novemberi programja szerdán 20.45 órakor a törökök elleni NL-meccsel zárul.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!