A Real Madrid is érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt

2020. november 13. – 12:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„A Red Bull szárnyakat ad Madridnak” – írta vezető cikkében a spanyol AS. Európa új kincsesbányájának nevezik a Salzburg akadémiáját, ahonnan folyamatosan jönnek a tehetségek, és a jelenlegi vezetőedző, Zinedine Zidane figyelmét már korábban felkeltette Sadio Mané vagy Dayot Upamecano teljesítménye. Mindkettő szerződtetését ajánlotta klubjának, de egyelőre nem sikerült megszerezni őket, előbbi most a Liverpoolnál van, és már BL-győztes, utóbbi pedig a Lipcse egyik védője.

A harmadik komoly játékost, Erling Haalandot a Dortmund már elvitte, a Salzburg igazgatója egy korábbi interjúban az évtized legjobb centerének nevezte, akiben minden megvan ehhez a poszthoz.

A negyedik gyöngyszemnek Szoboszlai Dominikot nevezi az AS. Szoboszlai jelenleg a magyar válogatott legértékesebb játékosa, a csütörtöki Magyarország–Izland meccsen ő rúgta a 92. percben azt a gólt, aminek köszönhetően Magyarország is ott lehet a jövő évi Európa-bajnokságon.

A Real Madrid azért is figyelt fel a játékosra, mert október végén ő szerezte a Salzburg két góljának egyikét az Atlético Madrid otthonában a Bajnokok Ligája-meccsen. Szoboszlait 2022-ig köti a Salzburghoz a szerződése, már az Arsenal és az AC Milan is érdeklődött iránta korábban, de lehet, hogy a következő lépcső a Real lesz a karrierjében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!