Egy hónappal később lőttek be egy 11-est, mint ahogy megítélték

2020. november 12. – 08:47

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A chilei futballbajnokságot vezető Universidad Católica az ítélet meghozatala után közel egy hónappal később lőtt be egy 11-est.

A Católica október 15-én kezdte el meccsét a Curico Unido ellen. A mérkőzésen az Unido az első félidőben két 11-esből szerzett vezetést. Nem sokkal a második félidő kezdete után a Católica is egy büntetőben reménykedhetett. A videóbírós vizsgálat el is kezdődött a gyanús esetnél, de döntés nem született, mert az eredményjelző tábla kigyulladt, és elment az áram a stadionban, írta a Reuters.

Négy nappal később a chilei liga közölte, hogy a Católica megkapta a büntetőt, és azt is rögzítették, a meccset egy későbbi időpontban onnan kell folytatni, ahol félbeszakadt.

A közel egy hónapig elhalasztott büntetőt Fernando Zampedri lőtte beFotó: Andres Pina/Photosport/AFP
A közel egy hónapig elhalasztott büntetőt Fernando Zampedri lőtte beFotó: Andres Pina/Photosport/AFP

Az eltelt közel egy hónapban a 11-est kiharcoló Cesar Pinares eligazolt a klubból, de nem is ez volt az újrakezdődött meccs legérdekesebb momentuma. Az elhalasztott 11-est háromszor rúghatta újra a Católica-játékos Fernando Zampedri. Az első két kísérletét a Curico-kapus Fabian Cerda kétszer is kivédte, de a bíró szerint mindkétszer korán mozdult el, így újrarúgatta a büntetőt. A harmadikra már be is ment az 56. percben.

A Telex friss híreit itt találja >>>

A meccsen még egy 11-esből született gólt, a 90+1. percben a Curico talált be, majd a 90+6. percben a Zampedri egy akciógólt szerzett, így 3-2-re nyert a Curico.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!