Intim videó került ki az orosz futballválogatott csapatkapitányáról

2020. november 09. – 19:56

Másolás

Vágólapra másolva

Egy botrányos videófelvétel miatt átmenetileg kizárták Artyom Dzjubát az orosz labdarúgó-válogatottból, írja az MTI.

A 32 éves csatárról egy intim videó került ki az internetre, ezért közösségi oldalán elnézést is kért a szurkolóktól. „Minden ember elkövet hibákat, csak magamat tehetem felelőssé ezért a helyzetért” – mondta Dzjuba, aki szeptemberben és októberben is csapatkapitányként szerepelt a magyar válogatott elleni Nemzetek Ligája-mérkőzéseken.

Dzjuba a válogatott eltiltás ellenére vasárnap pályára lépett klubjában, a Zenitben, sőt gólt is szerzett a Krasznodar elleni bajnokin. A Zenit vezetőedzője, Szergej Szemak védelmébe vette a csapatkapitányi posztjáról leváltott játékost. „Senki sem hibátlan. Nekem a futballisták olyanok, mint a gyerekeim, és egyetlen szülő sem fordulhat el a gyermekétől. Mindent megteszek, hogy támogassam őt” – mondta Szemak, az orosz állami televízió pedig támogató akciót indított Dzjuba mellett.

Az orosz válogatott jelenleg három mérkőzésre készül: csütörtökön Moldovában játszik barátságos meccset, majd vasárnap Isztambulban, jövő szerdán pedig Belgrádban lép pályára a Nemzetek Ligájában. Az orosz válogatott nyolc ponttal vezeti a csoportot, megelőzve a hétpontos magyar, a hárompontos török és a kétpontos szerb válogattat.

A Telex legfrissebb híreit ide kattintva láthatja.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass