Kubatov: A Fradi–Juvén a boldog pillanatokban se ugorjunk egymás nyakába!

2020. november 4. – 08:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kubatov Gábor, az FTC elnöke üzent a szurkolóknak: tartsuk be a szabályokat, nehogy zárt kapussá tegyék az FTC–Barcelona meccset!

Kubatov Gábor, az FTC elnöke Facebook-bejegyzésben fordult a ma este 21 órakor kezdődő Ferencváros–Juventus Bajnokok Ligája-mérkőzés szurkolóihoz. A kedd este bejelentett szigorítások miatt, illetve azért, hogy az FTC a Barcelona elleni meccsét is nézők előtt játszhassa le, ezt írta a Puskás Arénába kilátogatóknak:

„Európában egyedülálló módon hazánkban még lehet labdarúgó-mérkőzésre járni.
Szeretném arra kérni a Juventus elleni mérkőzésre érkezőket, hogy a szerdai Bajnokok Ligája találkozón folyamatosan viseljenek maszkot, takarják el vele az állukat, a szájukat és az orrukat. Tartsák be az előírt védőtávolságokat.
Kérem, hallgassanak a rendezőkre, védőtávolság a családokra is érvényes!”

(Ide kattintva olvashatók további friss cikkeink!)

Ferencvárosi szurkolók a Dinamo Kijev elleni BL-mérkőzésen – Fotó: Kovács Tamás / MTI
Ferencvárosi szurkolók a Dinamo Kijev elleni BL-mérkőzésen – Fotó: Kovács Tamás / MTI


A szurkolók körében korábbi tapasztalatok alapján a maszkviselés „átment”, de az egészségügyi kockázat nem jelentett túl nagy visszatartó erőt a gólok megünneplésében, talán az már inkább, hogy Kubatov szerint a szabályok be nem tartása akár zárt kaput is vonhat maga után.

„Ha valaki nem tartja be a szabályokat, nem helyesen viseli a maszkot, nem tart megfelelő védőtávolságot, akkor mások és saját egészsége mellett azt is kockáztatja, hogy a Barcelona elleni mérkőzést nyílt kapuk mellett rendezhessük meg, helyszínen láthassuk és szurkolhassunk a csapatunknak. Bármilyen nehéz megállni, de boldog pillanatokban se ugorjunk egymás nyakába!”

Kubatov külön kéréssel fordult a leglelkesebb szurkolókhoz:

„Komolyan kérjük a kapu mögötti szurkolókat, a Tábort, akiknek a tagjai talán azt gondolják, mindennél erősebbek, nekik semmi sem árthat, hogy ők is tartsák be a szabályokat. Kérem, fogjunk össze, és mutassuk meg Európának, hogy ha a csapatunk érdeke azt kívánja, akkor szabálykövetésben is teljes mellszélességgel támogatjuk a Fradit! Viseljünk maszkot, szurkoljunk együtt biztonságban! Hajrá Fradi!”

Ezek után már csak annak kell drukkolni, hogy este legyen minél több alkalmunk megtapasztalni, hogy miként is viselkednek a szurkolók az örömteli pillanatokban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!