Jobb lett volna, ha rugdossuk előre a labdákat?

2020. november 4. – 23:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Ferencváros harmadik meccsén 4-1-re kapott ki a Bajnokok Ligájában a Juventustól, így csoportjában 1 ponttal, és 4-11-es gólkülönbséggel a negyedik helyen áll a Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev mögött. A magyar bajnok becsületgólját az elefántcsontparti Franck Boli szerezte, aki arra utalt a meccs után, hogy bonyolult úgy játszani, ha az ellenfél az elején vezetéshez jut.

A hetedik percben már eredményes csatár, Alvaro Morata azt mondta a meccset közvetítő M4 Sportnak, hogy a korai gól megváltoztatta a mérkőzést, nekik nagyon fontos volt ez a győzelem, és felkészültek a Ferencvárosból, látták azt is például, ahogy Barcelonában nyomás alá helyezték a katalánokat. Azt kapták a mieinktől, amire számítottak.

„Jól kezdtünk, megvalósítottuk, amit akartunk, az persze nem volt betervezve, hogy kapjunk négy gólt. Az első gól megfogta a csapatot, de legalább a szépítő gól meglett a végén. Próbáltuk kihozni a labdákat, nem elrugdosni, az első félidőben több olyan labdabirtoklásunk volt, amit szerettünk volna, és amiből többet is kihozhattunk volna. Reálisan kell nézni, szép álom lett volna, ha kisebb különbséggel kapunk ki” – ezek már Sigér Dávid szavai.

Feltette azt a kérdést is a csatornán, hogy annak jobban örültek volna a nézők, ha rugdossák céltalanul előre a labdákat, és visszaállnak védekezni? Nem akartak gólokat ajándékozni az ellenfélnek, de egy az egyben nagyon erősek, ettől még bátran fel kellett vállalni ezt a típusú játékot.

Szerhij Rebrov arról beszélt, hogy két buta gólt kaptak a hajrában, ahogy Barcelonában is. Elfáradtak, ezért jöttek a nagy hibák, és Európa egyik legjobb csapata ezeket kihasználta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!