Ibrahimovic bámulatos ollózó góljával nyert a Milan

2020. november 01. – 15:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

1-1-es döntetlenre állt a Milan-Udinese olasz labdarúgó-bajnokság vasárnapi meccse, amikor hatalmasat villant a hazai csapat svéd sztárja.

A 83. percben az egyik udinesei védő elég szerencsétlenül tudta csak kirúgni a labdát a tizenhatoson belül, és ezt a hibát használta ki Zlatan Ibrahimovic, aki a felpattanó labdát öt méterről egy gyönyörű ollózó mozdulattal lőtte a kapuba. A Milan ezzel a góllal 2-1-re nyerte a meccset.

Ibrahimovic már az első gólnál is aktív szerepet játszott, az előreívelt labdát szépen megtartotta, és visszapasszolta Franck Kessiének, aki nagyjából 14 méterről lőtte ki a bal felsőt.

Hat forduló után vezeti a bajnokságot a Milan, négy pontra van tőlük lemaradva az Atalanta. Ibrahimovic remek szezont fut, ez már a hetedik gólja volt a 39 éves játékosnak, aki idén év elején tért vissza a milánóiakhoz az USA-ból.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!