Elnézést kért a spanyol újság, amelyikben rendőr elől menekülő, fekete utcai árushoz hasonlították a Barcelona tinédzser támadóját

2020. október 22. – 18:39

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kénytelen volt elnézést kérni a spanyol ABC újságírója, aki a Barcelona Fradi-elleni BL-meccse után azt írta a katalánok 17 éves támadójáról, hogy úgy fut, mint egy fekete utcai árus, amikor rendőrt lát. Ansu Feti egyébként már négyszeres spanyol válogatott, de az afrikai Bissau-Guineában született. Fati az első játékos a Bajnokok ligája történetében, aki 18 évnél fiatalabb korában két gólt tudott lőni egy mérkőzésen.

A Barcelonában rendezett meccsen a hazaiak 5-1-re verték a Fradit, ezután írta Salvador Sostres az ominózus hasonlatot az ABC-ben. Később egy cikkben elnézést kért miatta, és azt állítja, hogy félreértették a sorait, valójában csak Fati mozgását igyekezett dícsérni.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!