Felfüggesztette Nerea Penát a siófoki kézilabdacsapat, az edző lemondott

2020. október 19. – 23:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Siófok KC női kézilabdacsapata hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott Bent Dahl vezetőedzővel, valamint felmentették a csapat spanyol játékosát, Nerea Penát, aki nem vehet részt az edzéseken, írja az MTI.

A klub honlapja azt írja, hogy a norvég edző azonnali hatállyal távozik posztjáról. Dahl tavaly januárban érkezett Siófokra az akkori vezetőedző, Tor Odvar Moen segítőjeként. Miután Moen családi okokra hivatkozva, közös megegyezéssel szerződést bontott, a klubvezetés a másodedzőt nevezte ki a csapat élére. Dahl mindössze kilenc tétmérkőzésen vezette a Siófokot, hat győzelem és három vereség után – a csapat sikertelen szereplésére hivatkozva – máris távozik. Az új vezetőedző személyét hamarosan bejelenti a klub.

A siófokiak azt is közölték, a klub ügyvezetője határozatlan időre felmentette a munkavégzés alól a csapat spanyol kézilabdázóját, Nerea Penát. A világbajnoki ezüstérmes, balátlövőként és irányítóként bevethető játékos további intézkedésig a felnőtt csapat edzésein és mérkőzésein nem vehet részt.

>>> A Telex további friss cikkeiért pedig kattintsanak ide <<<

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!