Komoly fizikai csatára számít a Barcelona a Fradi elleni BL-meccsen

2020. október 19. – 14:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ronald Koeman, az FC Barcelona nyáron kinevezett vezetőedzője online sajtótájékoztatót tartott a keddi, Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccs előtt. Ezen arról beszélt, hogy csapatának nyugodtan kell futballozni a magyar bajnok ellen, írja az MTI. Fontosnak tartja, hogy jól rajtoljanak a BL-ben, mert hétvégén a Real Madriddal játszanak rangadót a spanyol bajnokságban. Szükségük is van a jó eredménye, mert szombaton nagy meglepetésre 1-0-ra kikaptak a Getafétól.

Az MTI kérdésére Koeman elmondta, nem veszik félvállról a Fradi elleni meccset, komoly fizikai csatára számítanak. Ennek megfelelően senkit sem akar pihentetni, hiába van közel az El Clásico. A BL csoportkörében már nincsenek gyenge csapatok, de nekik a saját játékukra kell koncentrálniuk, mondta a holland edző. Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán vezetőedzője 18.40 órakor tart sajtótájékoztatón a Barcelona stadionjában.

>>> A Telex legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<

A Ferencváros 25 év után jutott be újra a BL csoportkörébe, a magyar csapat a Juventusszal, a Barcelonával és a Dinamo Kijevvel került egy csoportba. Első hazai csoportmeccsüket október 28-án, a Dinamo Kijev ellen játsszák a Groupama Arénában. A Juventust és a Barcelonát már az új Puskás Arénában fogadják, előbbivel november 4-én, utóbbival december 2-án játszanak. Két, illetve három meccsre szóló bérleteket árul a klub, ezeket hétfő reggel óta lehet megvásárolni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!