Hétfő reggeltől lehet jegyet venni a Fradi BL-meccseire

Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés a Ferencváros hazai labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzéseire, írja az MTI. A jegyeket online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, valamint a Groupama Aréna jegypénztárában lehet megvásárolni. 

Kettő vagy három BL-meccsre szóló bérletek lesznek, először a mindhárom hazai meccsre szóló bérleteket értékesíti a klub. A legolcsóbb, három mérkőzésre érvényes bérletek 30 ezer forintba kerülnek, míg a legdrágábbak 120 ezer forintba. A két találkozóra szóló belépők közül  a legolcsóbb 24 ezer, a legdrágább pedig 100 ezer forint lesz. 

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

A kétmeccses bérletek a Puskás Arénába szólnak, a november 4-i, Juventus elleni és a december 2-i, Barcelona elleni meccset is ott rendezik. 

A Fradi október 28-án, a Dinamo Kijev ellen játssza első hazai csoportmeccsét, de még a Groupama Arénában. 

Első körben azok a szurkolók vehetnek jegyet, akik megújított szezonbérlettel rendelkeznek, és a tavaszi zárt kapus bajnokik miatt nem kértek visszatérítést. Utánuk az egyéb bérletesek következnek, de közülük is csak azok, akik a BL-sorsolásig vettek bérletet. Végül a szurkolói kártyás szurkolók és azok a bérletesek jönnek, akik a sorsolás után váltották meg bérletüket. Az UEFA előírásai alapján a nézők között két ülőhelyet kell majd kihagyni a stadionokban. 

Az FTC 25 év után jutott be újra a Bajnokok Ligája csoportkörébe, a selejtezőben 3-3-as összesítéssel, a több idegenben rúgott gólnak köszönhetően jutott túl a norvég Molde csapatán. A G csoportban a Juventusszal, a Barcelonával és a Dinamo Kijevvel szerepel együtt.