Bölöni László újra Görögországban lett edző

2020. október 19. – 17:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Bölöni László lett a görög Panathinaikosz futballcsapatának új vezetőedzője. Az athéni klub hétfőn a honlapján jelentette be, hogy a délutáni edzést már a 67 éves Bölöni tartja, a hivatalos bemutatója pedig kedden lesz, írja az MTI.

Bölöni játékosként BEK-et nyert a Steaua Bucurestival 1986-ban, játszott Belgiumban és Franciaországban, a román válogatottban pedig több mint száz alkalommal lépett pályára. Bölöni 41 éves korától edzősködik, dolgozott belga, francia, portugál és görög kluboknál is, és volt román szövetségi kapitány. Idén már két belga csapatnál, a Royal Antwerpnél és a Gentnél is dolgozott, utóbbi klubhoz augusztusban írt alá, de három mérkőzés után, egy hónappal ezelőtt lemondott.

A 2011/12-es szezonban már dolgozott Görögországban, a PAOK vezetőedzője volt. A bajnokságban az 5. helyen végzett a csapattal. A 20-szoros görög bajnok Panathinaikosz a most zajló bajnoki szezonban négy mérkőzés után még nyeretlen, két döntetlennel és két vereséggel a 11. helyen áll a 14 csapatos bajnokságban. A görög gazzetta.gr sportoldal információja szerint Bölöni szerződése 2022 nyaráig szól, éves fizetése pedig 400 ezer euró körül lehet.

>>> A Telex legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!