Portugál kapitány: Ronaldo maga sem érti, hogyan kaphatta el a koronavírust

2020. október 14. – 14:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva
Cristiano Ronaldo karanténjából jelzi, hogy jól vanFotó: Diogo Pinto / Portugál Futballszövetség (FPF) / AFP
Cristiano Ronaldo karanténjából jelzi, hogy jól vanFotó: Diogo Pinto / Portugál Futballszövetség (FPF) / AFP

A portugál Cristiano Ronaldóról kedden hozták nyilvánosságra, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. A válogatottal együtt készülő Ronaldót ezek után izolálták, és természetesen nem játszik szerda este Svédország ellen a Nemzetek Ligája-meccsen, bár Fernando Santos szövetségi kapitány szerint nagyon szeretne.

A Telex friss híreit itt olvashatja >>>

Ronaldónak tíznapos karanténba kellett vonulnia, így vasárnap nem játszhat az olasz bajnokságban, és a Dinamo Kijev elleni szerdai Bajnokok Ligája-meccset is kihagyni kényszerül a Juventus futballistája.

„Egyik csapat sem lehet jobb a világ legjobb játékosa nélkül, de ez csapat már megmutatta, hogy egységként képes kezelni ezt a helyzetet” – mondta Santos a svédek elleni meccs sajtótájékoztatóján, ahol Ronaldo állapotáról is beszélt.

„Nagyon jól kezeli ezt a szituációt. A szobájában van, azt mondja, játszani akar, az emeletről, az erkélyéről beszélget velünk. Teljesen tünetmentes, rendben van, még ő maga sem tudja, hogyan történhetett ez vele” – idézte a kapitányt a Goal.com.

A portugál válogatott is mindenki mástól elzárva készül, de Ronaldo akár múlt vasárnap, a Franciaország elleni mérkőzésen is megfertőződhetett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!