Babosék már elődöntősök a Roland Garroson

2020. október 6. – 15:36

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A címvédő Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős a negyedik mérkőzését is megnyerte, és ezzel elődöntőbe jutott a francia nyílt teniszbajnokságon. A keddi negyeddöntőben a Marta Kosztyuk, Aljakszandra Szasznovics ukrán, belarusz párost verték.

Az MTI tudósítása szerint Babosék az első szettben csak egyszer vesztették el az adogatásukat, míg Kosztyuk és Szasznovics háromszor, így 33 perc alatt eldőlt a játszma. A folytatásban a címvédő kettős 2:1-nél került brékelőnybe, majd 5:2-re elhúzott, de kétszer sem tudta kiszerválni a meccset, és az ellenfél kiegyenlített. A játszma hetedik brékjét után ismét a mérkőzésért adogattak, és már sikerrel jártak, így 1 óra 26 perc alatt lezárták a mérkőzést.

Babosék a négy között a kilencedikként rangsorolt amerikai Sofia Kenin, Bethanie Mattek-Sands vagy a negyedik kiemelt cseh Barbora Krejcikova, Katerina Siniakova párossal csapnak össze.

Eredmény:

női páros, negyeddöntő:

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.)–Marta Kosztyuk, Aljakszandra Szasznovics (ukrán, belarusz) 6:2, 7:5

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!