Október 25-én pótolják a koronavírus miatt elmaradó NFL-meccset

2020. október 2. – 19:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Október 25-én, a hetedik játékhéten pótolják a koronavírus-járvány miatt vasárnapról elhalasztott Tennessee Titans-Pittsburgh Steelers NFL-mérkőzést, írja az MTI.

Az már szerdán eldőlt, hogy az eredetileg tervezett időpontban nem játsszák le a két veretlen csapat meccsét, mivel a Titansnél a héten több játékos és edző is pozitív koronavírustesztet produkált. A liga emiatt döntött úgy, hogy a hétvégén semmiképpen sem játszhatnak.

A Tennessee létesítményeit kedden bezárták a vírus további terjedésének megállítása érdekében, az eredetileg szombatig tartó intézkedést pedig határozatlan ideig meghosszabbították. Mivel pénteken ismét két játékos produkált pozitív tesztet, így a tiltás feloldása jövő hét elejéig nem várható.

Az NFL-nek nem okozott különösebb gondot helyet találni az elhalasztott meccsnek: a Steelers és a Baltimore Ravens mérkőzését a hetedikről a nyolcadik játékhétre csúsztatta, amikor eredetileg mindkét csapat szabadnapos lett volna, így a hetedik hétre helyet csinált a pótlandó mérkőzésnek, ugyanis a Titans pedig éppen akkor lett volna szabadnapos. Az NFL-ben az alapszakasz első három fordulója a tervek szerint zajlott le, ez az első halasztás a világjárvány miatt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!