Dzsudzsák Balázs gólpasszal tért vissza Debrecenbe

2020. szeptember 28. – 22:10

frissítve

Dzsudzsák Balázs gólpasszal tért vissza Debrecenbe

Másolás

Vágólapra másolva

Gólpasszal tért vissza Dzsudzsák Balázs Debrecenben, a 108-szoros válogatott futballista 13 év után játszott ismét a nevelőegyesületében. A másodosztályt vezető Debreceni VSC 3-1-re győzte le a Pécsi MFC-t az NB II. 10. fordulójának zárómeccsén.

A 33 éves, korábban klub nélküli Dzsudzsákot egy héttel korábban szerződtette a Debrecen, és hétfő este már pályára is lépett a Nagyerdei Stadionban a Pécs elleni bajnokin. Kondás Elemér vezetőedző először csak a cserék közé nevezte Dzsudzsákot, akit a 73. percben, 2-1-es vezetésnél küldött a pályára. A 81. percben egy bal oldali szabadrúgást tekert veszélyesen a kapu elé, a beívelést a középen érkező Kinyik Ákos fejelte a hálóba.

Az NB I.-ből az előző szezon végén kieső Debrecen jelenleg 23 ponttal vezeti a másodosztályt, az eddigi tíz bajnoki mérkőzésükből hetet megnyertek, két döntetlen mellett csak egy vereségük van. A Pécs 13 ponttal a 12. helyen áll.

(Borítókép: A debreceni Dzsudzsák Balázs a labdarúgó NB II.-es Merkantil Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC – Pécsi MFC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. szeptember 28-án. Debreceni VSC – Pécsi MFC 3-1. MTI/Czeglédi Zsolt)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!