Expornós lett az utánpótlásfőnök a teniszszövetségben

2020. szeptember 26. – 12:00

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Selmeci Petrát nevezték mi a Magyar Teniszszövetségénél a versenysport és utánpótlás bizottság elnöki posztjára szeptemberben, a kinevezés viszont szorulhatna némi magyarázatra, ugyanis Selmeci korábban pornófilmekben is szerepelt, írja a Blikk.

Selmeci PetraFotó: DigiSport
Selmeci PetraFotó: DigiSport

A lap elérte a 2001-05 között pornózó Selmecit, aki nem kívánt reagálni a megkeresésükre, a tenisszövetség viszont reagált nekik: „Selmeci Petra hosszú ideje meghatározó és elismert szakembere a magyar teniszéletnek, nem véletlen, hogy a Magyar Teniszszövetség korábbi vezetésének munkáját is segítette, és a mostani érában is számítunk a szakértelmére. A szövetség feladata a sportág képviselete, magánéleti kérdésekkel eddig sem foglalkoztunk és ez a jövőben is így lesz” – írták.

A 37 éves Selmeci játékosként nem futott be nagy karriert. Visszavonulása után fiatalokkal kezdett foglalkozni, majd idén márciusban, tehát még Lázár János elnökké választása előtt, az előző vezetés alatt bekerült szakmai döntéshozó csoportnak, majd idén szeptemberben az új sportági vezetőség utánpótlásfőnökké nevezte ki. Ez egyébként egy, a Blikknek nyilatkozó teniszedző szerint megalapozott döntés volt, hiszen Selmeci „nagyon jó utánpótlásedző, sikeresek a tanítványai, a gyerekek imádják”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!