A Pride hónapjában, az elfogadás jegyében keresi új munkatársait az ország vezető kommunikációs cége (x)

2021. július 23. – 11:49

Másolás

Vágólapra másolva

A többek között a Saatchi & Saatchi és Leo Burnett ügynökségeket tömörítő Publicis Groupe Hungary idén nagyságrendileg 100, az emberek közötti egyenlőség mellett kiálló kollégával bővíti csapatát. Nemtől, kortól, származástól, szexuális orientációtól és nemi identitástól függetlenül várják a jelentkezőket.

A Budapest Pride hónap kapcsán a sokszínűség és elfogadás fontossága különösen aktuális. Ezt az apropót ragadja meg az ország vezető kommunikációs cége, a Publicis Groupe Hungary, hogy új lendületet adjon év végéig tervezett toborzó kampányának, aminek keretében havonta 8-10, éves szinten nagyságrendileg 100 ember felvételét tervezik.

Olyan jövőbeli munkatársak csatlakozását várják, akik rendelkeznek a megfelelő szakértelemmel, és hisznek az emberek közötti egyenlőségben. A nyitott pozíciók folyamatosan frissülnek a vállalat honlapján.

Év végére így a cég várható létszáma 250-300 fő közé fog nőni, amivel a legnagyobb hazai kreatív foglalkoztatók élére kerül.

„Szakmánkból fakadóan hiszünk a szavak teremtő erejében: az érzékeny témák melletti nyílt állásfoglalás segít katalizálni a társadalmi szintű kulturális változásokat. Emiatt tartjuk igazán fontosnak azt hangsúlyozni, hogy a Publicis Groupe Hungary egy olyan munkahely, ahol a sokszínűségre értékként tekintünk, és a diverz módon gondolkodó szakemberek biztonságos és elfogadó környezetben dolgozhatnak” – mondta el Sásdi Helga, a cég CEO-ja.

„A nagy médianyilvánossággal bíró cégek elkötelezettsége az LMBT+ közösség mellett a konkrét vállalásaikban tud a legjobban megmutatkozni: abban, ahogy belső kultúrájukat alakítják az ott dolgozók jóllétéért, azért, hogy valóban diszkriminációmentes és biztonságos munkahelyet biztosítsanak. Ezen felül

egy kommunikációval foglalkozó vállalat a napi munkájában is sokat tehet a társadalmi egyenlőségért, például azzal, ha fellép az LMBT+ közösség reklámokban történő sztereotip vagy leegyszerűsítő ábrázolása ellen, vagy ha felkarolja az ügyet,

mint ahogy a Publicis Groupe Hungary tette azt A család az család kampánnyal. Nagyon fontosnak tartjuk ezeket az elköteleződéseket és reméljük, hogy egyre több cég ismeri fel, hogy milyen sok gyakorlati eszköze van a társadalmi egyenlőség és igazságosság előremozdítására” – mondta el Majercsik Johanna, a Budapest Pride sajtószóvivője.

A Publicis Groupe Hungary a világ egyik legnagyobb kommunikációs cégcsoportjának, a Publicis Groupe-nak a tagja, a „Viva La Difference” szellemiség a cég DNS-ének része. A Publicis nemzetközi és hazai szinten is sok szálon kötődik a sokszínűséghez.

Globálisan:

Magyarországon:

A bővülés a cég sikereinek köszönhető. A pandémia által erősen érintett iparágban a Publicis Groupe Hungary 2020-ban kiemelkedő évet zárt több mint 200 céget számláló, jelentős részben nemzetközi ügyfélállományának köszönhetően.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője a Publicis Groupe Hungary.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!