Óriás Illy kávécsomagok szuper áron! (X)

2021. február 11. – 10:52

Óriás Illy kávécsomagok szuper áron! (X)
Forrás: Espressoshop.hu

Másolás

Vágólapra másolva

Az EspressoShop.hu legnépszerűbb illy szemes és darált kávéit csomagokban jelentős kedvezménnyel visszük házhoz. A hosszúra nyúló #maradjotthon és #homeoffice alatt ezzel is segítjük a biztonságos, és finom otthoni kávézást, teázást. Ezt jól összeraktuk Neked!

Illy Arabica Selection szemes kávé csomagok: 4=5!

Utazz a világ körül most a kávéddal! Kóstold meg az illy keveréket alkotó Brazil, Guatemala és Etióp Arabica kávékat szólóban is! A 4-et fizet 5-öt kap csomagunkban a négy doboz Brazil és Guatemala kávé mellé az ötödik Etióp ajándék, így csak 3 080 Ft egy doboz illy kávé 3850 helyett!

Tudtad, hogy az illy a világon a legismertebb magyar szó? A céget a magyar Illy Ferenc alapította 1933-ban Triesztben, és az azóta eltelt időben világhírűvé vált illy ma 140 országban van jelen a minőségi kávé etalonjaként. Az 1933 óta készülő klasszikus illy blendet 3 kontinens 9 nemes Arabicája alkotja. Ebből a kilencből néhányat készít az illy szóló, területszelektált formában is. Az egy termőterületről származó kávék származási helyük karakterjegyeit hordozzák: a más klíma, talaj, magasság, csapadék, napfény és művelési mód különböző aromaprofilt eredményez. Fedezd fel az illy kávészimfónia szóló tagjait csészédben külön-külön is!

Forrás: Espressoshop.hu
Forrás: Espressoshop.hu

Illy klasszikus szemes, és darált kávé csomag: 5=6!

A klasszikus, 9 Arabicából álló illy keverékből szemes és darált változatban is 5-öt fizet 6-ot kap csomagokat raktunk össze. Ezekben a 1,5 kg-s szettekben az illy keveréket normál pörkölésben, méghozzá különleges, Olimpia Zagnoli által tervezett limitált kiadású díszdobozban, valamint a markáns ízű kávét eredményező erősebb pörkölésben is kipróbálhatod. Egy doboz illy kávé így 3 208 Ft-ba kerül 3 850 Ft helyett.

A jól ismert 100% Arabica, normál pörkölésű szemes illy kávé fém dobozban szuper gasztro ajándék, amivel sosem lehet mellélőni. A normál pörkölésű klasszikus blend adja a legkiegyensúlyozottabb, legharmonikusabb ízélményt, amit a legtöbb kávéínyenc keres: virágos, gyümölcsös aroma csokoládés és pirítós kenyér jegyekkel, hosszantartó édes utóízzel. Az illy legnagyobb tehetsége pont ebben rejlik, hogy a változó kávé termésből folyamatosan ugyanazt a prémium, állandó minőséget, ugyanazt jellegzetes illy ízt összerakja. Más kávék a márkanevük alatt különféle minőségű keverékeket gyártanak, az illy azonban csak egyetlen blendet készít, normál és erősebb pörkölésben. A különféle keverékek között sokkal könnyebb a minőségbeli ingadozásokat is eltüntetni. Az illy blendje azonban mindig ugyanolyan, illy logóval nincs jobb és rosszabb kávé, az illy a tudása szerinti legjobbat szeretné nyújtani.

Forrás: Espressoshop.hu
Forrás: Espressoshop.hu

Az illy nem használ keverékében értéktelenebb, olcsóbb Robusta kávékat, mivel tudományos kutatásai és érzékszervi vizsgálatai szerint a Robustának nincs aromaértéke. A sok kávéban érezhető fás, dohos, lapos, keserű íz a Robustának köszönhető. Pörkölés után a kávét túlnyomáson, a levegő kizárásával, nitrogén hozzáadásával (Pressurization) csomagolják, mely az illy szabadalma, a mai napig a világ legfejlettebb kávé csomagolása.

Királyi összetételű és méretű kávés csomag

Ha a kapszulás kávé kényelmére szavazol, és abból is a legfinomabbat keresed nézd meg kingsize csomagunkat, melyben 18 doboz (378 darab) iperEspresso kapszulával érkezik a rendkívül kis méretű, bárhol elférő Francis Y3 kávégép. Extraként egy ECO Easy kapszulanyitóval is megajándékozunk, melynek segítségével a kapszula pillanatok alatt szétválasztható a komposztálható kávézaccra, és a műanyag szelektív hulladékként kezelhető üres kapszulára, ezzel a környezetterhelést is csökkentheted. Mindössze 97 800 Ft-ért Tied a csomag 135 200 Ft helyett, így 36 500 Ft-ot spórolsz! Ne hagyd ki!

Forrás: Espressoshop.hu
Forrás: Espressoshop.hu

Miért mondjuk, hogy a legjobb? Az igazán finom eszpresszóhoz nem elég 5-6 gramm kávé, ami az alumínium kapszulákba belefér. Az iperespresso kapszulákban 6,7 gramm optimálisan darált és tömörített arabica kávé van, kb 30%-kal több mint az alumínium kapszulákban. Ennyi.

Tarts teaszünetet a Dammann isteni teáival!

Te is szinte érzed a képernyőn át a gőzölgő, isteni tea illatát? A Dammann téli, karácsonyi ihletésű teái most 15 % kedvezménnyel kaphatók, és természetesen januárban is pont olyan finomak, mint Karácsonykor! A narancs illó olaj, vanília aroma, fűszerek, gyümölcs darabok, narancshéj, citrus, karamell, mézeskalács, ananász különösen jól esik a begubózós hideg időben!

Espresso Klub: 7 % kedvezmény a törzsvevőknek!

Már 15ezer Ft-os vásárlással beléphetsz Espresso Klub törzsvásárlói rendszerünkbe, klubtagunkként nem kell pontokat gyűjtögetned, 7% azonnali kedvezményt és egyéb különleges ajándékokat kapsz! Nálunk szállítási időpontot sem kell vadásznod, csomagod 2 nap alatt megérkezik hozzád érintésmentes futáros kézbesítéssel.

Ha designmániás vagy akkor is térj be hozzánk! Az ikonikus illy csészék és kávégépek mellett az Illy Art Collection szettek, és a kortárs művészek által dekorált illy kávé legújabb kiadása, Alessi kotyogók, köztük az Alessi és az illy közös fejlesztése, a kávé megégését megakadályozó Pulcina most mind egy doboz ajándék illy kávéval rendelhetők. A Dammann teák mellett újdonságunk, a Becks forró csokoládé is felmelegít, sőt, most már kis kézműves pincészetektől palkonyai borokkal is várunk.

Gyere, nézz körül az olasz kávé, tea, és az időtálló design birodalmában!

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője az Espresso Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!