Köszönet a Tesco vásárlóinak, munkatársainak és a közösségeknek! (x)

2020. december 17. – 12:55

frissítve

Köszönet a Tesco vásárlóinak, munkatársainak és a közösségeknek! (x)

Másolás

Vágólapra másolva

Az idei év senkinek sem volt könnyű, sokan kerültek nehéz helyzetbe, szorultak támogatásra. A Tesco éppen ezért szeretne köszönetet mondani munkatársainak, vásárlóinak és az őket körülvevő közösségeknek.

Köszönjük vásárlóinknak, hogy ebben a rendkívüli évben is velünk voltak, és a Tescóban vásároltak. Köszönjük, hogy türelemmel fordulnak munkatársaink, valamint a többi vásárló felé, és betartják a mindenki egészségét és biztonságát szolgáló intézkedéseket.

Vásárlóink nélkül nem tudnánk üzemeltetni áruházainkat és működtetni napi élelmiszermentő programunkat. A Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel közös kezdeményezésben részt vevő áruházakban a nap végén megmaradt, de még fogyasztható pékárut, zöldséget és gyümölcsöt ajánlja fel a Tesco jótékony célra. A programnak köszönhetően országszerte nagycsaládosok, hajléktalanok, idősek és még számos nehéz helyzetben élő kaphat naponta élelmiszert.

Köszönjük vásárlóinknak, hogy a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi tartósélelmiszer-gyűjtő akciójában egyetlen hétvége alatt 128 tonna élelmiszert ajánlottak fel a rászorulók számára, valamint közel 5 millió forint értékben vásároltak online adománycsomagot.

A Tesco évről évre csatlakozik a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kuponos adománygyűjtő akciójához, amelyben a vásárlók az ország legnagyobb adománygyűjtő csapataként rendszeresen bizonyítják, hogy fontos nekik a gyerekek és családok támogatása. Idén, nekik köszönhetően a Tesco 20 millió forinttal támogatta a szervezet Iskolakezdés együtt! jótékonysági felhívását. Karácsonyig még zajlik a szeretet.éhség. kampány, ahol 250 forintos kuponok vásárlásával bárki hozzájárulhat – az áruházakban és online egyaránt –, hogy a rászoruló családok karácsonya is boldog legyen. A kampány első pár hetében máris közel 25 millió forint adomány gyűlt össze. Köszönjük vásárlóinknak, hogy még egy ilyen nehéz év végén is segítenek azoknak, akiknek igazán nagy szükségük van rá!

forrás: Tesco
forrás: Tesco

A koronavírus és hatásai azonban nem csak a rászorulókat hozták még nehezebb helyzetbe, a kisebb civil szervezeteket, segítő csoportokat is megviselték az elmúlt hónapok. A Tesco számára fontos, hogy segítse azokat a közösségeket, ahol munkatársai, vásárlói élnek. Ezért hoztuk létre Ön választ, mi segítünk elnevezésű programunkat, amelyben helyi szervezetek környezetszépítő, közösségépítő és oktató-felzárkóztató pályázatait támogatjuk. Idén biztonsági okokból nem áruházi szavazás döntött a végső támogatási összegekről, ezért az eredeti keretet megnövelve minden, a szakértő zsűri által a szavazási körbe továbbjuttatott szervezet 250 000 forintos hozzájárulásban részesült, hogy megvalósíthassa kezdeményezését. Köszönjük nekik, hogy gondoskodnak a szűkebb környezetükről, és hozzájárulnak a közösség fejlődéséhez!

Végül, de nem utolsósorban köszönjük munkatársainknak, hogy elkötelezetten és fáradhatatlanul végzik a munkájukat, így a rendkívüli körülmények ellenére is mindig számíthatunk rájuk.

A cikk társadalmi célú reklám, megrendelője a Tesco-Global Áruházak Zrt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!